Nöjesbranschen blöder

I takt med att pandemin fortsätter blöder nöjesbranschen. Nöjesbranschen som ju går ut på att roa folk, samla människor, spela för människor, få dem att skratta, gråta, lyssna och dansa, allt det är ju vad nöjesbranschen lever av. Och vi människor behöver det. Vi kan inte bara arbeta. Vi kan inte heller bara sova, äta, gå på toaletten. Vi behöver mer än enbart det basala, vi behöver kultur, musik, bli gripna på en teater, lyssna till fantastisk musik, dansa till härlig och dansant musik, eller hur?

Hur kan vi överleva pandemin?

Vi kan säkert överleva pandemin, se bara hur vi kom över Spanska sjukan, Aids, HIV, pesten, koleran, och alla andra sjukdomar. Vi kan överleva den eftersom vi har så avancerade mediciner, forskare som tar fram nya mediciner och vacciner. Men ingen kan överleva pandemin ensam. Ingen människa klarar av svårigheter ensam. Tillsammans kan vi överleva det mesta.

Ställ till fest på säkert sätt

Det går ju att träffas på säkra sätt. Det minst säkra är ändå att träffas i små utrymmen inomhus. När vi andas in samma luft, kommer så nära varandra att vi kan smitta varandra är ju inte bra. Men om man ändå vill kunna träffas, så kan man faktiskt träffas på andra sätt; utomhus. Det går att arrangera fester utomhus, det är ju bara att tänka annorlunda. Behöver du hyra bord och stolar? Läs då mer på: https://www.aladdinsuthyrning.se/.

3 saker att tänka på

Tänk på hur du kan hålla gästerna varma, kan du värma med eldkorgar? Kan du tända grillar? Har du någon utomhusugn, grillplats eller någon eldstad som du kan elda i, utomhus?
Vad ska du bjuda på? Kan du bjuda på varm dryck? Varm mat? Och till och med varm efterrätt? Bjuder du på goda varma drinkar så blanda in kaffe, te, glögg kanske är lite väl jul, men du kan bjuda på varmt vin och blanda in andra kryddor. Det är ju möjligt att dricka japansk saké och andra vinsorter som ska serveras varma.